Studiedag på skolan

Idag har vi haft studiedag på skolan, förmiddagen bestod av 2 pass med valbara workshops, första passet försökte jag förmedla lite av allt som vi kan använda googles olika delar till. En tour i drive, YouTube, gmail och google+, det är inte svårt att leda en workshop med kolka, frågvisa, nyfikna och utforskande kollegor. Jag hoppas att de kände att de fick några tips med sig på vägen och att våga testa sig fram.

Andra passet var jag på en Workshop om smartboard och notebook som Gunnel höll. Ett utvecklingsområde för mig att lära mig att utnyttja notebookens alla möjligheter, Gunnel visade enkla knep och vi kunde testa lite själva, nyttigt att få testa och prova de olika funktionerna.

Det finns mycket kunskap på en skola, vi är en ganska stor skola med olika verksamheter och många kompetenta pedagoger. Att få tid att dela med oss till varandra är nyttigt och lärorikt, att få tid att diskutera och resonera och lära tillsammans det utvecklar oss alla. Det ger oss ökad förståelse mer, bredare, djupare kunskaper.

Tack alla kollegor för dagen. Önskar att vi skapar mer tid för att dela med varandra.

 

Annonser

2 reaktioner till “Studiedag på skolan”

  1. Så bra du skriver! Kul att läsa! Det är roligt att vi börjat dela i skolans värld! Det som sker på webben flyttar in i skolorna och Skollyftet och MOCC – fantastiska möjligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s